Takläggare Järfälla

Vi bygger trygga tak

Takläggare

TAKLÄGGARE I JÄRFÄLLA MED RÄTT KUNSKAP

Rätt kunskap och gott handlag är två viktiga komponenter för att få ett riktigt bra tak. Med vår långa erfarenhet kan vi direkt svara på vad som är det bästa takalternativet för ditt hus.

Plåttak

Tak i plåt är mycket vackra, särskilt på äldre hus. Ett nylagt skimrande och tåligt stålplåttak ger nytt liv till en byggnad eller varför inte ett snyggt målat plåttak? Plåtslageri är en av våra främsta specialiteter och gör det möjligt att skapa snygga övergångar, till exempel om du har välvda takkupor eller andra specialdetaljer på ditt hus. Plåttak är mycket hållbara om man sköter om dem. De är även helt vattentäta, oavsett om det ösregnar och blåser snett från sidan.

Tegeltak

Tegel är det absolut vanligaste takmaterialet i Sverige. Röda tegeltak har länge varit en klassiker och de är populära även idag. Samtidigt finns det ett antal andra färger att välja på så tänk till när du väljer ditt nya tegeltak. Kanske finns det något som passar bättre med fasadfärgen. Med hjälp av teglets tyngd ligger taket stadigt och materialet ger god ljud- och värmeisolering, något som är uppskattat i det svenska klimatet. Vi tillverkar vårt högkvalitativa betongtegel i vår egna fabrik och monterar det efter dina önskemål.

Välkommen att kontakta oss för att få hjälp med att välja rätt material till ditt hus. Vi har lång erfarenhet av takläggaryrket och vet precis vad som passar till olika byggnader och klimat och kan även lämna garanti på samtliga takmaterial.

Trygga tak till riktigt bra priser. Begär gratis offert idag!